U wilt lagere maandlasten? Vraag hier uw offerte op maat! U wilt meer financiele ruimte? Extra

Aanmelden

Vanaf de start van mijn bureau heb ik een groot deel van mijn nieuwe klanten te danken aan referenties van mensen waar ik mijn diensten al aan heb mogen verlenen. De welbekende mond- tot mond reclame waarvoor ik deze ambassadeurs natuurlijk enorm dankbaar ben.

Nu geef ik graag iets leuks aan mijn eigen klanten liever dan dat ik geld moet betalen aan telemarketeers, online marketeers en dure advertenties.

Om het eenvoudig te maken heb ik een link naar mijn site waar je als bestaande klant een nieuwe klant kunt aanbevelen en daarvoor een leuke attentie krijgt.

De attentie is als volgt opgebouwd:
Voor iedere nieuwe klant ontvang je een lunch/dinercadeau bon ter waarde van 25 euro zodra de doorverwezen klant op gesprek is geweest. Als de doorverwezen klant mij een opdracht verstrekt ontvang je een lunch/dinercardeau bon ter waarde van 75 euro.

Verwacht je niet op korte termijn een restaurant te bezoeken …☺ laat het even weten dan maak ik de bijdrage gewoon over op je rekening.

Lijkt dit je leuk? Vul dan het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op. Natuurlijk ga ik er wel van uit dat de potentiële klant er mee akkoord is dat je zijn of haar gegevens aan mij verstrekt en dat ik geheel vrijblijvend contact op mag nemen.

Alvast enorm bedankt!

Uw gegevens:

Gegevens van de persoon die ik mag benaderen:

Privacy (Vereist)

Gouda (0182) 53 53 00