U wilt lagere maandlasten? Vraag hier uw offerte op maat! U wilt meer financiele ruimte? Extra
    

U wilt meer financiele ruimte?

 
       

Met de relatief lage hypotheekrente van dit moment is de kans groot dat u overweegt om uw hypotheek tegen een lagere rente over te sluiten. Dat kan in sommige gevallen maandelijks flink geld besparen. Wilt u uw hypotheek oversluiten, dan moet u waarschijnlijk een boete betalen aan uw huidige geldverstrekker. Besluit u over te stappen naar een andere geldverstrekker, dan krijgt u ook te maken met notariskosten en eventueel afsluitprovisie voor de nieuwe lening en de kosten van een taxatierapport. Laat goed berekenen of u deze kosten terugverdient voordat u uw hypotheek oversluit. Zo is het bij een spaarhypotheek veelal niet interessant om uw hypotheek over te sluiten.

 

U kunt uw hypotheek onder voorwaarden ook omzetten naar een hypotheek met nationale hypotheek garantie. U profiteert van een extra rente korting ad 0,4%.

Informeert u naar de mogelijkheden. 1 telefoontje, 0182-535300, is voldoende.

Een financieel voordeel kunt u behalen door een rente korting op uw bestaande hypotheek als u middels een taxatierapport aan kunt tonen dat de waarde van uw woning gestegen is. Dit geldt niet voor alle banken , informeer bij Klein & Partners of uw bank deze regeling kent.

 
 
Gouda (0182) 53 53 00